...in en om het huis - Gastouderopvang De Kikkertjes

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

...in en om het huis

Een kijkje...
Ruimte
Anders als bij een Kinderdagverblijf, vindt de opvang plaats in een woonhuis. Alle ruimtes zijn gecontroleerd en goedgekeurd op de veiligheid door Gastouderbureau All Kidz Nederland en de GGD. 
Het huis heeft genoeg ruimte voor slaapplaatsen. Er is een kamer voor baby's en een aparte voor dreumussen/peuters. 
Het huis heeft een ruime woonkamer met een gezellige zit/speelhoek, grote eettafel en open keuken. Aan de eettafel worden gezamenlijke activiteiten als knutselen en eten gedaan. Al het speelgoed in de speelhoek wordt op vaste plaatsen opgeborgen, zodat de kinderen weten waar ze dingen kunnen vinden en ook leren op te ruimen.
 
Er is een ruime tuin met schommel, glijbanen, Piratenschip, zand- watertafel, fietsjes en ander buitenspeelgoed.
We hebben buiten een konijnenhok met drie konijnen.  In de toekomst wil ik een moestuin, waarbij de kinderen mogen helpen met het onderhouden. En natuurlijk mogen ze ook helpen bij het verzorgen van de dieren.
Kortom genoeg speelplezier en ook spelenderwijs leerplezier!

Binnenkort plaats ik de nieuwe foto's!!! Deze zijn inmiddels verouderd!
 
Omgeving

Gastouderopvang "De Kikkertjes" ligt in een rustige wijk in een hofje. De straat is een autoluwe weg en er mag alleen voor laden en lossen geparkeerd worden. Er  zijn geen echte parkeerplaatsen in de straat zelf. Aan de dijk kunt u genoeg parkeerruimte vinden.
 
In de omgeving is een park. Verder ligt het aan de Maas, waar veel boten varen, erg leuk om met uw kind te gaan kijken. Ook zie je vanaf daar de treinen rijden.
Via het achterpad kunnen we naar een speeltuin lopen. Tevens kan het achterpad met deuren worden afgesloten. En er is beneden aan de dijk een speeltuin.
Voor op het hofje is er ruimte om te spelen (tikkertje, balspellen)
Er is een kinderboerderij in de buurt waar we ook zeker gebruik van gaan maken.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu