Wie ben ik - Gastouderopvang De Kikkertjes

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wie ben ik

Even voorstellen...
Ik ben... Debby van Eijsden, 34 jaar, ben erg gelukkig met Patrick en trotse moeder van twee prachtige kids.
Onze zoon Xavi is 9 en dochter Mila is alweer 4. 
Al van jongs af aan wist ik dat ik met kinderen wilde werken. Mijn oma is kleuterleidster geweest en ik mocht als klein meisje wel eens gezellig mee met haar. Vroegen ze aan mij wat ik wilde worden was mijn antwoord: "Kleuterjuf"
 
En die droom heb ik ook gerealiseerd.... Ik heb 6 mooie jaren als kleuterjuf op een christelijke basisschool mogen werken. Dit heb ik altijd met veel liefde en plezier gedaan. 

Toch was ik toe aan iets anders, iets voor mezelf.....
Een oud collega had de sprong van leerkracht naar gastouder al gemaakt. Dat heeft altijd in mijn achterhoofd gezeten. Heerlijk, mijn eigen kids om me heen en toch ook doen wat ik leuk vind.
Want mijn hart ligt toch echt bij het werken met kinderen, dat vind ik geweldig! Zo puur als ze zijn en zoals ze vol onschuld in het leven staan. Met lekkere boevenstreken op zijn tijd. Genieten vind ik dat!!
 
Ook vind ik het fijn als ik kinderen meer individuele aandacht kan geven en daarbij wil ik ook beter in kunnen spelen op de wensen van het kind en de ouders. Wat ik als juf zijnde af en toe miste.
 
Verder ervaar ik dat het voor kinderen veel zekerheid en veiligheid geeft als ze een vaste begeleider hebben. Daarnaast is een rustige omgeving, waarin ze zichzelf kunnen en durven zijn erg belangrijk voor de zelfontplooiing en de ontwikkeling.

En nu alweer 7 jaar verder ben ik nog steeds blij met de keuze die ik toen heb gemaakt om een gastouderopvang te starten
Wat bof ik toch met mijn werk als gastouder!!! En dat er voor mij de mogelijkheid was om die sprong te wagen.


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu